• Banner

David Jones kuprinė ROLANDA-2

David Jones kuprinė ROLANDA-2

GR-806605/blk-30
44,76 €
1-3 d.d
Kiekis
Pristatysime per 1-3 d.d.

 

Pristatymo kaina nuo 1,98 €

 

14 dienų grąžinimo garantija

Aprašymas
Gaminys pagamintas iš  aukštos kokybės ekologiškos odos.
Kuprinė turi vieną užtrauktuku užsegamą skyrių, vidus išklotas rudos spalvos audinio pamušalu su logotipu. 

Viduje iš viso yra 3 kišenės.
Dvi iš jų yra mažesnės, tačiau įsidėjus telefoną ar piniginę neturėtų kilti problemų. Viena iš mažesnių kišenių atvira, kita užsegama užtrauktuku. Trečia kišenė yra didžiausia, užsegama Velcro. Tai kišenė, skirta 10 colių planšetiniam kompiuteriui.

Mobiliojo įrenginio kišenės matmenys :

aukštis: 23 cm

plotis: 25 cm

Kuprinė turi vieną horizontalią kišenę priekyje ir gale. Abi kišenės užsegamos užtrauktuku. Be to, kuprinėje taip pat yra dvi atviros šoninės kišenės. Jos puikiai tinka mažam gėrimo buteliukui laikyti.


Rinkitės komfortą!

Klasikinė moteriška kuprinė iš labai patvarios ekologiškos odos. Modelis alsuoja nesenstančia elegancija. Puiki alternatyva erdviems krepšiams. Pasidedate kuprinę ant nugaros ir atlaisvinate rankas. Nesvarbu, ar norite jį dėvėti į darbą, mokyklą, universitetą ar susitikti su draugais.


Išorinės kišenės

Neabejotinas pristatomo modelio privalumas – patogios kišenės išorėje. Jie buvo sukurti dalykams, kuriuos dažnai naudojate ir kuriuos norėtumėte patogiai pasiekti.
Kuprinės priekyje ir gale yra viena horizontali kišenė, užsegama užtrauktuku . Tai puikios vietos smulkiems daiktams, kuriuos reikia greitai pasiekti. Be to, kuprinės šonuose yra dvi atviros kišenės , puiki vieta mėgstamam gėrimui ar nedideliam skėčiui.
Ne kiekvienas daiktas, kurį nešiositės kuprinėje – pvz., brangus planšetinis kompiuteris, kuriam yra speciali kišenė – turi būti laikomi kuprinės viduje.

Matmenys : ~ 37 x 40 x 15 cm
Tinka A4 formatui.

INFORMACIJA APIE PREKĘ
GR-806605/blk-30
4880000000339
2 Prekės

.

Medžiaga
EKO oda
Stilius
3 - Kuprinės moterims
Spalva
juoda
Prekinis ženklas
DAVID JONES
Matmenys (Plotis x Aukštis x Gylis) cm
~ 37 x 40 x 15
Dydis
Didesnis už vidutinį
Metalinių dėtalių spalva
sidabrinė
Kišenė nugarinėje pusėje
yra užtraukiama kišenė
Standumas
stovint laiko formą
Užsegimas
Užtrauktukas
A4 formatas
taip
30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Kodas: GR-6841-3/blk-25

Prekės ženklas: DAVID JONES

Moteriška kuprinė ATENA

Stilinga miestietiško stiliaus sutraukiama kuprinė,  ~ 21 x 28 x 11 cm.   Klasikinė, prie visko deranti juoda spalva. Trijų eko odos tekstūrų kombinacija.Patogus modelis bet kokiai moteriai ar merginai.
Kaina 41,91 €
Išsamiau
Pristatysime per 1-3 d.d.

Kodas: ARW-23047/beige/blk-59

Prekės ženklas: EGO

Moteriška kuprinė PANTERA

Stilinga miestietiško stiliaus sutraukiama kuprinė su kailiuku,  ~ 24 x 31 x 15 cm.    Klasikinė, prie visko deranti juoda spalva. Patogus modelis bet kokiai moteriai ar merginai.
Kaina 42,35 €
Išsamiau
Pristatysime per 1-3 d.d.

Kodas: SOM-1993/mix-13

Prekės ženklas: SOMINTA

Moteriška kuprinė AURĖJA

Vidutinio dydžio miestietiško stiliaus modelis.  Matmenys:  ~ 26 x 30 x 10 cm, lengva, dizainas lengvai priderinamas prie bet kokio stiliaus drabužių.    Kuprinės spalvų derinys tinka bet kuriam metų laikui.  Pagaminta iš dirbtinės eko odos, kurioje nėra gyvūlinės kilmės medžiagų (cruelty-free).   Praktiška, talpi ir stilinga kuprinė būtinai taps jūsų...
Kaina 43,54 €
Išsamiau
Pristatysime per 1-3 d.d.

Kodas: ARW-HBkk-318-0002F/blk-55

Prekės ženklas: KENDALL+ KYLIE

Moteriška kuprinė NORBERTA

Stilinga miestietiško stiliaus sutraukiama kuprinė,  ~ 28 x 34 x 14 cm.  Klasikinė, prie visko deranti juoda spalva. Priekyje - dvi kišenės. Paprasta vidaus konstrukcija (viduje yra viena didelė atvira kišenė), dizainas lengvai priderinamas prie bet kokio stiliaus drabužių. Patogus modelis bet kokiai moteriai ar merginai.
Kaina 35,91 €
Išsamiau
Pristatysime per 1-3 d.d.

Sekite mus Facebook'e